Istoric

Compania Nord Sales Consult a fost înființată în 2008, cu scopul de a oferi soluţii integrate în domeniul procesarii tablelor metalice.

Principala noastră activitate este debitarea reperelor din table de oţel, oţel inoxidabil şi de aluminiu, cu ajutorul tehnologiei laser.
Tehnologia laser din dotare ne permite debitarea tablelor cu grosimi de pană la 20 mm oţel carbon. Dimensiunea maxima a pieselor debitate este 3000x1500 mm. Cu această tehnologie orice formă de complexitate medie sau ridicată poate fi debitată, fără bavură si din table de max. 12 mm oţel inoxidabil, şi max. 10 mm aluminiu.
De asemenea compania noastră oferă soluţii integrate complexe si complete de procesare.
Clienţii nostrii beneficiază de întreaga reţea de resurse ale companiei pentru a primi cel mai bun rezultat posibil de la un singur furnizor. De aceea noi punem la dispoziţie tuturor clienţilor servicii de înaltă calitate de debitare laser, indoire abkant, sudura si proiectare CAD.
In anul 2013 compania a facut o investitie in vederea achizitionarii unui centru de prelucrare laser Mazak NT-X48 Champion, precum si a unui utilaj de indoit de tip abkant.

In 2015 compania a facut o noua investitie importanta achizitionand un laser nou, AMADA, de ultima generatie. Noul model laser, LCG-3015NT, a fost lansat pe piata din Europa in anul 2014. Cu ajutorul acestuia reusim sa oferim calitate superioara a taierii la viteze ridicate de procesare asigurand astfel termene de livrare cat mai scurte.

In 2018, cu ajutorul programului P.O.R Axa 2.1 pe baza proiectului de crestere a capacitatii economice si dezvoltarea competitivitatii, am achizitionat o presa hidraulica de indoit tip abkant model AMADA HFE-3i-220.4L. Capacitatea si precizia de indoire ale noului echipament sunt la cele mai inalte standarde de pe piata de profil.

Mesajul companiei

1. MISIUNE

Misiunea companiei noastre este satisfacerea solicitarilor clientilor nostri prompt si la nivel calitativ maxim.

Dezvoltam o afacere bazata pe valori ca:

  • profesionalismul;
  • responsabilitatea;
  • onestitatea;
  • respectul, in cadrul careia CLIENTUL este centrul universului nostru;

Acestea sunt posibile datorita principalei resurse a companiei, OAMENII, astfel ca preocuparile noastre sunt asigurarea satisfactiei profesionale, materiale si personale ale acestora.

Un alt factor cheie pentru atingerea celor mai ridicate standarde este si PASIUNEA pentru ceea ce facem.

2. VIZIUNE

Ne dorim sa devenim prima optiune a clientilor nostri in alegerea unui partener de incredere, in domeniul prelucrarii metalelor.

Sorin ChiricaAdministratorul companiei

Departamentul de productie asigura exploatarea eficienta si productiva a resurselor tehnice in vederea respectarii celor mai exigente cerinte ale clientilor.

Istvan IlesResponsabil dep. productie

Cere oferta

Contactează-ne